maandag 16 juli 2012

De danszaal

Ik zit vanochtend alleen op de kamer. Senne en Hella zijn naar de endoscopie vertrokken en de kamer lijkt plots veel groter zo zonder bed. Je zou er een dansje in kunnen doen, als je er al zin in zou hebben. Ik krijg echter de tijd niet om er lang over te mijmeren, ik mag Hella aflossen op de ontwaakruimte. Senne is al wakker en goed gezind en heeft honger. Eenmaal terug op de kamer mag hij terug zijn maagje vullen en dat gaat vlot. De drie pannenkoeken die ik nog meehad moeten er alle drie aan geloven en al de drank die er in de frigo staat kiepert hij vlot naar binnen. Het gevolg laat niet lang op zich wachten, de danszaal wordt plots van de nodige muziek voorzien in de vorm van boeren en scheten en de drank vloeit rijkelijk. De dokters zijn tevreden over het orkest van Senne en zeggen dat we straks terug naar huis mogen.

Het resultaat van de gastro-endoscopie: Senne heeft vorm van reflux en zal hiervoor een nieuw medicamentje krijgen. Te nemen met Cola op doktersvoorschrift. We hopen dat dit dan vlot zal lukken.
Daarnaast heeft men ontstekingsrestanten gevonden, vermoedelijk granulomen maar dat moet door de culturen nog bevestigd worden.

1 opmerking:

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.