vrijdag 20 juli 2012

De stilte voor de storm

De stilte voor de storm, zo voelt deze week een beetje aan.
Het besef dat dit de laatste dagen met ons viertjes zullen zijn voor een heel lange tijd, groeit en knaagt. 's Ochtends naar de dagzaal in de namiddag quality time en daar tussen alles praktisch regelen en in gereedheid brengen. 
Zondag is het zo ver en zijn we voor vermoedelijk een half jaar onze Senne kwijt aan het Gasthuis.

Maar eerst nog een beetje proberen te genieten dus. Al merken we dat Senne mager en slapper is geworden en dus veel minder fut heeft. Als we Senne zouden laten doen lag hij de hele dag voor de TV, of toch niet?
Toen we aan Senne vroegen wat hij nog heel graag wou doen, zei hij dat hij nog eens naar de zee wou. Aangezien de weerberichten woensdag de beste dag gaven reden we naar De Haan. Maar daar leek het niet echt de stilte voor de storm. Het was er koud en bewolkt met verschrikkelijk veel wind. Het was een dagje met van alles voor heel even. Even met de voeten in het water, een klein kasteeltje bouwen, proberen te vliegeren, cultuur opdoen (Beaufort 2012), in de speeltuin, op de draaimolen en een ijsje eten. (Maar niet voor Senne die had het te koud en bestelde een warm soepje.) Alles op een drafje, want de wind die ons deed rillen en met zand in de ogen waren de kinderen snel op het strand uitgekeken. Alles op een drafje behalve de terugreis want daar stonden we meer dan een uur in een file ter hoogte van Aalst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.