woensdag 8 augustus 2012

Dag +6, geen nieuws, goed nieuws?

Het wordt een beetje saai misschien maar Senne heeft weer een goede dag. Naast de andere kinderen hier blijft Senne super onder de chemo en transplantatie. Terwijl de andere kinderen voordurend overgeven, misselijk zijn of allerhande vieze en vervelende kwalen hebben, heeft Senne buiten van zijn poep, nergens last van. Of een onophoudelijke zin in eten dat op dat moment niet beschikbaar is, zou een kwaal moeten zijn.
Eigenlijk gaat het zo goed met Senne dat we ons een beetje zorgen beginnen te maken. Senne heeft nog al zijn haar en zijn witte bloedcellen zakken niet echt meer en zoals gezegd blijft hij zeer gezond. Al zeggen de proffen dat dit alles zeker nog kan komen, we krijgen toch het gevoel dat ze het zelf eerder hopen dan weten.  Afwachten lijkt hier het codewoord.
Het is misschien een beetje raar maar soms zouden we hopen dat het toch iets minder met Senne zou gaan of toch zeker dat zijn witte bloedcellen verder afnemen, dan zouden we tenminste weten dat de chemo zijn werk volledig gedaan heeft.
Tja wij en jullie zullen moeten doen wat de proffen ons zeggen,
afwachten.

2 opmerkingen:

  1. Wij duimen voor én een goede transplantatie én geen nevenwerkingen. Wie weet is Super Senne de uitzondering op de regel want dat is toch altijd zo bij superhelden! Ook een dikke knuffel van Amélie en Elise.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Senne,
    nu moeten jullie inderdaad luisteren naar de professoren. Later, als je zin hebt om student te worden, moet je dat natuurlijk ook, maar dan moet je af en toe ook brossen, gapen in de les en te laat zijn met het afgeven van taken.
    We wensen jou nu op dit moment heel erg slimme, ervaren professoren toe, en verpleegsters en verplegers die goed voor je zorgen ! En ook regelmatig een goede slaap om terug krachten op te doen, aan jullie allemaal.
    Doe dat goed !

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.