woensdag 3 april 2013

En de tweede ster is binnen

Voor de kralenketting was het een topdag gisteren. Acht kralen op 1 dag en de tweede ster voor de ongeplande opname is binnen. Spijtig genoeg zijn er hiermee ook weer enkele zaakjes van het lijstje dat Senne niet meer kan doen, voor we aan de tweede transplantatie beginnen. Zo was met ons viertjes naar zee gaan en eens naar Plopsaland gaan op dit moment gepland, maar helaas.
Hoewel dat Senne en ik het in de Ardennen leuker vonden dan aan zee, vinden we het toch spijtig dat wij nu op den berg zitten en de meisjes aan zee.
Niettemin maakten de jongens het op den berg reuzegezellig. Senne heeft geen koorts en was in goede doen al stond zijn mond geen minuut stil. Kabouter kwebbel is er niets tegen.
Veel spelletjes gespeeld. Eerst een lang spel volwassenen Carcassonne en na het eten met opa ook nog monopoly. Daarna kwam Ellen, de kinesiste,  om Senne een beetje laten stretchen en daarna stond meter Ruth voor de deur met nagellak en een kadootje. Maar zoals gezegd het was een leuke dag en dan vliegt de tijd en zo bleven de teennagels van Senne, deze keer puur natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.