zondag 22 juli 2012

en het werd zomer


De voorbije dagen vroeg Senne regelmatig "Oeneer (=wanneer) is het nu zomer?", waarmee hij telkens polste wanneer hij nu in zijn 'speciaal kamertje' moet. We kondigden zijn verblijf in de isolatiekamer eerder aan met "in de zomer zullen de dokters jou proberen beter maken". Ook vandaag stelde hij die vraag. 'Zomer', 'morgen' en 'gisteren' zijn nog rekbare begrippen voor onze kleuterman, maar de 'morgen' en 'zomer' van vandaag, begreep hij heel goed.

Voorts goed nieuws vandaag: Senne mag nog een extra nacht in eigen bed slapen! Morgen tegen 7u worden we op de afdeling verwacht, nuchter en gereed om nog eens naar de slaapdokter te gaan, dit keer om een 'Spiderman' te krijgen: eigenlijk een Hickmankatheter met drie buisjes, maar in een poging om tegemoet te komen aan de fantasie van een vierjarige, maken we er hier soms iets anders van.

Wat bracht dit 'laatste weekend' ons? Veel verdoken afscheid: juf Liesbet op bezoek (Fran palmde heerlijk in: eens iemand anders die haar vlees sneed!), twee boezemvrienden en hun broers, papa's en mama's op visite (met Senne in topvorm), een laatste keer in (een bodempje) bad, uitslapen, ontbijten in pyjama, de oma's en opa op de pannenkoek, een voetbalpartijtje met 'buurman en buurman', cars-pasta (jawel, dat bestaat!), pita en ijsjes eten, een hoop hartverwarmende reacties, heel veel kusjes en knuffels uitgewisseld en traantjes weggepinkt...




1 opmerking:

  1. We denken aan jullie en jullie kleine man. Heel erg veel moed ...
    Vele groeten,
    Kobe, Lars, Nele en Didier

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.