woensdag 11 juli 2012

spuiten en slikken

Nee, het gaat hier niet over een erotisch of drugsgerelateerd programma.
Het is een zinnetje dat we de laatste tijd wel vaker tegen Senne moeten zeggen. Sinds gisteren moet Senne weer een nieuw extra siroopje (extra ijzer) nemen. Volgens verpleger Mark is het vergelijkbaar met het inslikken van een verroeste nagel. Wij houden het op het feit dat Popeye er sterk van wordt. De ophoping van siroopjes begint een lange zaagdraad (Bekaert zou er jaloers op zijn) door de dag te worden. Dezer dagen dient Senne 11 siroopjes op een dag te nemen en het zijn er spijtig genoeg geen lekkere. Gisteren hebben we de verpleegster moeten inschakelen om Senne zover te krijgen ze te nemen, vandaag lukt het al terug beter.
Daarnet was het wel weer een beetje getrek om hem te motiveren. Toen ik zei dat hij gewoon moest spuiten en slikken zei Senne dat hij niet kon slikken. Alleen maar drinken.
Maar als titel zou "spuiten en drinken" toch minder mooi staan.
Het aantal siroopjes dat Senne nu neemt is blijkbaar nog maar het tipje van de ijsberg als we de verpleging moeten geloven.
Hij zal ook nog moeten leren om pilletjes te slikken, maar dat zijn zorgen voor morgen.
Als Senne tot deze namiddag koortsvrij blijft mogen we naar huis. Naar huis is natuurlijk maar een relatief begrip aangezien we elke dag naar de dagzaal moeten. Maar we kijken er toch naar uit om terug met 4 onder 1 dak te slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.