woensdag 22 augustus 2012

Dag +20

Geen nieuws, goed nieuws. Senne blijft gewoon zichzelf en buiten een kleine bloeduitstorting in zijn buik, vanwege een slechte prik en lage bloedplaatjes, is er geen echt nieuws te melden. Als ik van Hella een sms krijg waarin staat dat Fran deze ochtend verdrietig was omdat ze Senne mist zegt Senne "Stuur mama een berichtje terug dat Fran moet stoppen met wenen en blij moet zijn".  Zelf mist hij Fran duidelijk veel minder. Als Fran en mama in de namiddag in de sas komen met een ijsje begint hij te morren. Geen zin in een ijsje of in een babbel met zijn zus. Wel zin in een berenkoek en een pijl en boog spelletje op de iPad en dus gaat Fran bij Sofie in de speelzaal ook maar achter een spelcomputer zitten.
Ik bedenk me dat het nu ongeveer een maand is dat Senne alleen maar gemaskerde mensen ziet. Hij heeft er echter geen problemen mee.
Op medisch vlak verandert er ook niet echt iets. De witte bloedcellen staan nu al bijna een week even laag en er komen er voorlopig geen bij. We blijven wachten tot ze terug verder stijgen hetgeen volgens de dokters nu elk moment zou kunnen.  Bloedplaatjes blijven stabiel hetgeen toch een goed teken is. En de haartjes die worden dunner en vandaag valt het me op dat ook zijn wimpers dunner worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.