zaterdag 1 september 2012

Dag +30, wbd wbc

Waar blijven de witte bloedcellen?
Op een antibiotica en de antimycotica na is momenteel bijna al de medicatie afgebouwd. En dus ook die vervelende buikprik mag vanaf vanavond achterwegen blijven. Toen de dokter dat zei moest ze plots niet meer zwijgen van Senne en mocht ik rustig babbelen. Toen de dokter weg was verifieerde hij nog eens wat hij gehoord had, waarachter een grote grijns tevoorschijn kwam. Verder een dag als een ander, een beetje temperatuur verhoging, honger in Honeypops, gevoelige oren, en koud en dus moet er een dekentje over de benen. Lekker gezellig.

2 opmerkingen:

  1. We zijn erg blij dat die vervelende prik nu weg mag blijven! Nu duimen en "dikke-tenen" we nog extra hard voor een heel leger goede witte bloedcellen. Senne, je bent een super flinke jongen! We denken veel aan jou en aan je zusje, mama en papa.
    Dikke knuffel van Amélie en Elise en hun mama en papa.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo iedereen dag Senne, de voorbije week heb ik weer veel in foto's zitten snuffelen want Anne (zus van Eva)gaat naar de kleuterklas (ik weet niet of je ze nog zou herkennen is weeral een tijdje geleden), ik ben ook vele foto's tegengekomen van Fran en jou. Dus hebben we deze week weer extra veel aan jou gedacht. Wij vinden je een heel dapper kereltje en nu nog een hele stoet witte bloedcellen en we kunnen de dagen dan misschien beginnen aftellen ipv ze te moeten optellen. Je doet het zeer goed. Groetjes aan mama, papa en aan de grote zus.... die nu echt groot aan het worden is, ze gaat al naar het 1ste leerjaar. Groetjes van Lucien en Jeannine

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.