woensdag 26 september 2012

Dag +55

De eerste dag met een dagindeling loopt niet echt vlotter dan de voorgaande. Het schema loopt vlot tot aan het wegen. Maar dan ontstaat er verwarring, is een verpleger een dokter die komt onderzoeken of niet. Er is geen plaatje van Jules die pilletjes slikt of siroopjes neemt en dus weigert Senne ze te nemen maar de grootste lacune is vooral dat er geen Jules is die kaka doet. Senne doet er alles aan om geen kaka te doen omdat dit veel te veel pijn doet, alleen beseft hij nog niet dat het inhouden misschien wel pijnlijker is. Een hele dag is hij aan het jammeren maar vertikt het te lossen.
Daarenboven moet Senne rode bloedcellen krijgen en dan is hij toch steeds een beetje slappekes.
Hopelijk komt de stoelgang snel en komen ze de biefstuk snel aanhangen.

EDIT:
Tegen vier uur is het zo ver de verlossing is een feit en daarna wordt de bloedzak ook aangehangen. Het is een biefstuk blue chaud deze keer. Uit een kruisproef tussen Sennes bloed en dat hij gaat krijgen, blijkt dat zijn bloed eerst moet voorverwarmd worden. En dus wordt er een grilmachine uit de jaren zeventig opgerakeld. De verpleger van dienst vertelde dat het zeker 2 jaar geleden is dat dit gebruikt werd, het is een beetje aan het toestel te zien.
En ook Sofie schiet in actie en zoekt een prentje met pillen, weliswaar zonder Jules, maar dat willen we Jules dan ook niet aandoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.