vrijdag 31 mei 2013

Geen pakjes maar pakketten!

De school van Fran en Senne neemt een bijzonder initiatief!

Omdat ze mee geraakt is door het ziek zijn van twee van haar kleuters, wil de school iets concreets doen. Daarom verkopen ze groentepakketten ten voordele van de ziekenhuisschool en van het muziekatelier van het kinderziekenhuis - twee fantastische projecten die ook Senne zijn lange ziekenhuisdagen kleuren. We willen dit initiatief natuurlijk graag mee in de verf zetten...

Wie zin heeft in een zomers pakket frisse sla, tomaten, komkommer, wortelen, radijzen en jonge pijpajuin, kan dat bestellen aan 7€ voor een pakket.
Onze brievenbus kan altijd dienst doen als verzamelpunt: gewoon een envelopje droppen met het juiste bedrag én met een strookje waarop je je naam schrijft, alsook het aantal pakketten dat je wenst én dat je bestelling loopt via Fran Janssens van klas 1A. Dit moet ons dan wel bereiken voor donderdag 6 juni - donderdag moeten de kinderen hun bestellingen mee naar school nemen.
De groenten worden dan geleverd op vrijdag 14 juni tussen 14u30 en 18u in de refter van de school. Wie daar niet zou geraken, kan aan Bram vragen of hij je pakket even meeneemt tot bij ons thuis.

Wie het initiatief wil steunen zonder groenten te bestellen, mag altijd een bijdrage storten op  rekeningnummer 001 1656000 92 van VBS De Waaier, Egenhovenstraat 24a, 3060 Bertem, met vermelding ‘schenking ziekenhuisschool. Hou er dan wel rekening mee dat de school de actie tegen 14 juni graag afsluit.

Alvast veel dank!
En veel groe(n)tjes!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.