zaterdag 8 juni 2013

Dag +25

Als uitzondering op de regels is papa vandaag bij Senne. Fran wil vaderdag op zondag vieren en Hella wil eens lang uitslapen op zaterdag. Senne heeft er dan weer geen probleem mee dat ik op zaterdag kom als hij het gratis spelletje dan op zaterdag krijgt en dus vieren we vandaag al vaderdag. Het wordt een leuke goedgezinde dag. Senne is al wakker en wil onmiddellijk gewassen en aangekleed worden, hetgeen een vlotte dag aankondigt. De reden wordt snel duidelijk, hij wil uit de kast een cadeautje pakken dat hij voor vaderdag had gemaakt en wou daarvoor aangekleed zijn, want in een natte pyjama is dat toch geen zicht. Het ontbijt begint met een hele sandwich, hetgeen voor de laatste dagen al zeer flink eten is en ook de rest van de dag gaat de eetlust lichtjes de goede kant terug op.
Senne wil vandaag niet veel op de iPad spelen. Hij wil de ninjago van Lego die hij voor zijn verjaardag had gekregen in elkaar knutselen en dat is een hele dag werk. Op het einde van de dag zegt Senne dat hij het een heel toffe dag vond, awel ik ook, fluister ik hem toe. Een nieuwe ontdekking de Lego voor 8 jarige. Te moeilijk om alleen te doen maar met ons tweetje gaat het prima. ' samen zijn we sterk, teamwerk'.

Medisch gezien is er weinig verandering. De hoest blijft en wordt niet beter. Senne is kortademig na een kleine inspanning maar de saturatie blijft ok. De wittebloedcellen gaan gestaag omhoog en de bloedplaatjes staan op het hoogste peil sinds heel lang. Nu juist nog het cmv virus en het influenza virus onder controle krijgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.