donderdag 9 januari 2014

Senne, in de les 'creatief schrijven' bij juf Martine (een verhaal bedenken bij een kinderboekenprent van twee schildpadden die samen naar een kadertje kijken):

'Sam is bij oma. Hij vindt een schilderij in de tuin. Hij kruipt langzaam naar zijn oma. Ze kijken samen wat er op het schilderij staat. Het is een foto van zijn zus die een tekening maakt. Ze tekent de hele familie. Het is een prachtige foto. Oma wil ze in de kelder bewaren. Ze is bang dat er een boef het schilderij komt stelen. Samen gaan ze naar de kelder en ze zoeken een goede verstopplaats. Nadien gaat oma samen met Sam naar de keuken om iets te drinken. Sam kiest appelsiensap en oma kiest lekker fris water. Dan spelen ze een gezelschapsspel: Monopoly. Het is best spannend maar Sam wint net. Hij is de grote winnaar.'

Senne maakte deze week voor zijn papa's verjaardag zelf een schilderij. Het mannetje is géén ridder maar een grappig mannetje. Het weent en zijn tranen vallen in een emmer. Door de emmer is er geen plaats meer voor zijn voet.



Voor de rest is er weinig fraais te tonen. Senne reageerde dinsdag ineens flink allergisch op Privigen, een medicijn dat hij al langer regelmatig krijgt toegediend in de kliniek. Gelukkig werd er snel gereageerd en geraakten de onuitstaanbare jeuk en de dikke bulten op gans zijn lijf relatief snel gekeerd. Ik heb Senne nog nooit zo horen schreeuwen...


2 opmerkingen:

  1. O jee, die foto is best schrikken. Zeker nadat we pas zondag zo fijn samen hebben gevoetbald (en als 'vrouwenploeg' verloren tegen 'Senne en zijn mannen' ...) !!
    Hopelijk gaat het ondertussen al een stuk beter.

    Vele groeten,
    Kaat &co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ocharme toch, hopelijk snel onder controle !
    We duimen alvast verder x

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.