donderdag 25 juli 2013

lopers, niet-lopers, verzamelt u!

Nu (de) augustus(planning) voor de deur staat, zal het ook snel september zijn.
Wablieft? Nog maar halverwege de zomervakantie en iemand durft al over september spreken...

We doen dat graag want op zondag 1 september wordt er gelopen in Bertem, en een select gezelschap zal dat dan doen voor een goed doel: de cliniclowns.
Enkele burenvrienden hebben hun hart, hoofd en benen bijeen gestoken en beslist om zich voor de (plaatselijk) beroemde Teusserjogging te laten sponsoren ten voordele van de Cliniclowns - je weet wel: Puf en Mouche en Potske en Prutske en al die andere zotte mannen en vrouwen die ook Sennes saaie kliniekdagen kleuren.

En als onze blog eens voor iets anders kan dienen dan voor het verspreiden van ons eigen wel en wee, wel, nog grager.
Daarom deze warme(!) oproep aan ons lopend netwerk: ga eens kijken naar www.bertematletiekclub.be onder 'teussersjogging' en overweeg een gesponsorde kennismaking met een schoon stukje natuur. De burenvrienden zijn nog aan het denken over het dragen van een zelfde (evt gesponsorde) t-shirt, met een verwijzing naar de cliniclowns op, kwestie van herkend te kunnen worden en zelf te kunnen herkennen. Wie zin heeft om mee te doen: gebruik gerust deze blog om met mekaar in contact te komen. (Zo lezen wij ook eens wat anders ;-)!)
Tegelijk ook een oproep aan ons niet-lopend netwerk: het schijnt te helpen, zo'n beetje supporteren langs de kant. En voor en na kan je Bertembos, speelbos 't Vossenhol en onze geliefde Koeheide verkennen. En wie zich voorziet op een doosje, kan achteraf thuis voor een souvenir zorgen, onder de vorm van Bertemse Bramenconfituur ofzo. (De bosbessen plukken wij momenteel zelf weg.) Enfin, redenen genoeg om 1 september naar Bertem te komen. Of wij zelf op appèl zullen kunnen zijn, is momenteel zeer de vraag... Maar sponsoren, supporteren, 't begint allemaal met de S van SuperSenne!!

2 opmerkingen:

  1. Hallo Hella, Bram, Fran en Senne,
    Wat een super leuk initiatief !
    Helmut loopt elk jaar de teussercross en wil zich dit jaar heel erg graag laten sponsoren ten voordele van de Cliniclowns en jawel, Marte gaat de 1km lopen! Ze wil zich heel graag laten sponsoren ten voordele van de cliniclows van Senne, het broertje van haar 'De Waaier'-metekindje Fran ;-)
    Ik ben ook dapper bezig (samen met Marte trouwens) aan de Start to run, maar 1 september is wat te vroeg voor mijn 5 km en voor de 1 km ben ik blijkbaar te oud ...
    Ik kom zeker supporteren en zal mijn huisgenoten natuurlijk sponsoren !
    Via deze weg willen we dus graag in contact komen met de andere lopers.
    Vele groeten en tot woensdag !
    Katrien & co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Katrien,

    Fijn dat jullie willen meelopen en sponsoren.
    Misschien is het best je e-mail-adres even door te sms'en naar mij: 0499/721276.
    Dan stuur ik je de onderlinge mailing door over het lopen, de sponsoring en de t-shirts.

    Hopelijk volgen er nog veel meer lopers en sponors

    groeten
    karen hamels

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je een berichtje nalaten post dit dan hier. Je reactie wordt pas na een dag op de blog geplaatst.